Benvinguts al blog de la biblioteca de Riudoms. Un espai virtual on trobareu totes les activitats i novetats que oferim als usuaris i les usuàries.

dimarts, 21 de maig del 2024

Què fem aquest mes de maig?

Aquí teniu un recull d'imatges de totes les activitats que fem durant aquest mes de maig a la biblioteca.

  • El dissabte 4 de maig, vam dedicar L'hora del conte a la diversitat familiar amb la presentació del conte "Famílies" a càrrec de la seva autora Cristina Pallàs.

(Fotografia: Ajuntament de Riudoms)

  • El dijous 16 de maig, vam rebre la visita dels usuaris i usuàries del Centre de Dia de la Residència L'Onada Riudoms. Després de fer una estona de lectura, van compartir una trobada intergeneracional amb l'alumnat d'I3 de l'Escola Cavaller Arnau que també va venir de visita a la biblioteca.

(Fotografia: Residència L'Onada Riudoms)

  • El dissabte 18 de maig, la Maite Solanes ens va explicar el conte "Kalòpsia. Un planeta no tan diferent". Uns història per conèixer la Unió Europea, amb motiu del Dia d'Europa que es va celebrar el 9 de maig. A més, el va acompanyar de moltes sorpreses!

(Fotografia: Ajuntament de Riudoms)


(Fotografia: Ajuntament de Riudoms)

  • I aquest mes de maig, hem finalitzat el curs 2023-2024 del Club de Lectura infantil de la biblioteca i que va començar el passat mes d'octubre. En total, hem llegit 7 llibres que ens han servit per aprendre i compartir!

(Fotografia: Ajuntament de Riudoms)

  • També hem finalitzat el programa Lecxit (Fundació Jaume Bofill) que vam començar el novembre passat amb la participació de 5 alumnes d'entre 4t i 6è de Primària de les escoles de Riudoms.

(Fotografia: Ajuntament de Riudoms)

  • A més, el divendres 3 de maig, vam assistir al Saló del Còmic Barcelona per conèixer les últimes novetats publicades de novel·la gràfica i adquirir un lot per incorporar al fons de la biblioteca. En breu, el tindreu disponible.

(Fotografia: Ajuntament de Riudoms)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.