Benvinguts al bloc de la biblioteca. Un espai virtual on trobareu totes les activitats i novetats que oferim als lectors i a les lectores.

Escoles

 La Biblioteca Antoni Gaudí ofereix serveis i activitats formatives adreçats als centres educatius:

  • Visites escolars.
Es tracta de visites guiades i dinamitzades adreçades a tots els nivells educatius amb l'objectiu de donar a conèixer els serveis que ofereix la biblioteca i la distribució d'aquesta i, a la vegada, fomentar l'hàbit lector de l'alumnat així com la descoberta de noves lectures. 

Els centres educatius interessats a demanar una visita cal que enviïn un correu electrònic a biblioteca.gaudi@riudoms.cat
  • Projecte "Bosses de Lletres".

Aquestes bosses plenes de llibres són per a l’alumnat de 2n de primària de les escoles de Riudoms perquè pugui gaudir de la lectura a casa seva i recomani el seu llibre preferit als companys i companyes de classe.

👉 Descobreix el projecte a http://www.riudoms.cat/noticies/bosses-de-lletres-una-nova-activitat-pilot-en-el-marc-del-pla-educatiu-municipal

  • Lots de llibres a mida.
La biblioteca presta a les escoles lots de llibres, diversos o de temàtiques específiques, per tal que els puguin treballar a l'aula durant el curs escolar.