Benvinguts al bloc de la biblioteca. Un espai virtual on trobareu totes les activitats i novetats a disposició dels lectors.

Club de Lectura

La Biblioteca Antoni Gaudí disposa d'un club de lectura per a adults que porta per nom Llibres, cafè i avellanes. Es tracta d'una activitat amena i interessant que permet gaudir de la lectura amb companyia.

La seva finalitat és poder compartir una mateixa lectura amb un grup de persones i fer-ne el comentari corresponent mitjançant una tertúlia mensual acompanyada d'un bon cafè i d'unes avellanes de Riudoms.

Ocasionalment, també organitzem trobades amb escriptors i escriptores. Des de la seva creació, l'any 2012, ens han visitat la Sílvia Alcàntara, la Coia Valls, el Josep M. Riu (autor local), la Isabel Olesti, la Sílvia Soler, la Blanca Busquets, el Pep Puig, la Glòria Coll (escriptora local), la M. Lluisa Amorós, l'Eugeni Perea (escriptor local), la Teresa Duch, la Fina Anglès, la Margarida Aritzeta.

Si esteu interessats a formar part d'aquest Club, podeu adreçar-vos personalment a la mateixa Biblioteca. Les inscripcions són gratuïtes.

Us convidem a fer una ullada al bloc del Club on podreu veure les lectures que hem llegit -i estem llegint- com també llegir els comentaris que els membres del Club hi han deixat: