Benvinguts al blog de la biblioteca de Riudoms. Un espai virtual on trobareu totes les activitats i novetats que oferim als usuaris i les usuàries.

Clubs de Lectura

La Biblioteca Antoni Gaudí ofereix dos clubs de lectura: l'un per a adults i l'altre adreçat a infants.

👉 Club de Lectura per a adults

El club de lectura per a adults s'anomena Llibres, cafè i avellanes. Es tracta d'una activitat amena i interessant que permet gaudir de la lectura amb companyia.

La seva finalitat és poder compartir una mateixa lectura amb un grup de persones i fer-ne el comentari corresponent mitjançant una tertúlia mensual acompanyada d'un bon cafè i d'unes avellanes de Riudoms.

Ocasionalment, també organitzem trobades amb escriptors i escriptores. Des de la seva creació, l'any 2012, ens han visitat la Sílvia Alcàntara, la Coia Valls, el Josep M. Riu (autor local), la Isabel Olesti, la Sílvia Soler, la Blanca Busquets, el Pep Puig, la Glòria Coll (escriptora local), la M. Lluisa Amorós, l'Eugeni Perea (escriptor local), la Teresa Duch, la Fina Anglès, la Margarida Aritzeta.

Si esteu interessats a formar part d'aquest Club, podeu adreçar-vos personalment a la mateixa Biblioteca. Les inscripcions són gratuïtes.

Us convidem a fer una ullada al bloc del Club on podreu veure les lectures que hem llegit -i estem llegint- com també llegir els comentaris que els membres del Club hi han deixat:

👉 Club de Lectura infantil

La Biblioteca Antoni Gaudí compta, des de 2021, amb un Club de Lectura infantil adreçat a nens i nenes de 8 a 11 anys.

Les trobades tenen lloc l'últim divendres de cada mes des d'octubre fins al mes de maig. Les sessions duren 45 minuts aproximadament i combinen la tertúlia sobre el llibre i una activitat de dinamització al voltant d'aquest.

La biblioteca proporciona l'exemplar per llegir als infants inscrits. 

  • Com puc participar en el Club de Lectura infantil? 👇

Les inscripcions són gratuïtes i s'han de fer de manera presencial a la biblioteca. Inscripcions obertes durant tot el curs. 

  • Calendari de sessions previstes curs 2022-2023: 21 d'octubre de 2022; 25 de novembre de 2022; 16 de desembre de 2022; 27 de gener de 2023; 24 de febrer de 2023; 31 de març de 2023; 28 d'abril de 2023.