Benvinguts al bloc de la biblioteca. Un espai virtual on trobareu totes les activitats i novetats que oferim als lectors i a les lectores.

dimarts, 30 d’abril del 2024

Durant el mes d'abril, hem celebrat la diada de Sant Jordi i molt més

Aquí us deixem un resum de les activitats que ha organitzat la biblioteca durant el mes d'abril.

  • El dissabte 6 d'abril, L'hora del conte va acollir la presentació del conte infantil "El nen sense nom" a càrrec de la seva autora Monika Escuer, en el marc del Dia Internacional del Llibre que se celebra el 2 d'abril.

(Fotografia: Ajuntament de Riudoms)

  • El dimarts 9 d'abril, i en col·laboració amb l'Associació de dones Bella Llar, un centenar de persones va assistir a la conferència "Noms que diuen i pedres que parlen" a càrrec de l'historiador i escriptor riudomenc Eugeni Perea Simón.

(Fotografia: Ajuntament de Riudoms)

  • El dimarts 23 d'abril, vam celebrar la diada de Sant Jordi a la plaça de l'Església amb la sessió de contes "La rosa de sant Jordi, princeses valentes i dracs" amb la Pepa Contes. També vam fer el lliurament dels diplomes als Superlectors/es 2023 per a l'Alanna, la Júlia i la Joana.

(Fotografia: A. Mariné/ Ajuntament de Riudoms)

  • I el dimecres 24 d'abril, vam realitzar una sessió de Lectura en veu alta a la Residència i Centre de Dia L'Onada Riudoms amb textos sobre roses, amor i llibres.

(Fotografia: Residència L'Onada)

  • A més, hem realitzat visites guiades a l'alumnat d'ESO de l'Institut Joan Guinjoan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.