Benvinguts al bloc de la biblioteca. Un espai virtual on trobareu totes les activitats i novetats que oferim als lectors i a les lectores.

dijous, 21 d’abril de 2022

Conferència en el marc dels 30 anys de la Biblioteca i lliurament Premis Superlectors/es 2021

El dimarts 19 d'abril va tenir lloc a la Biblioteca Antoni Gaudí la conferència "De l'emoció a la lectura fins a les biblioteques. Trenta anys de la Biblioteca Antoni Gaudí" a càrrec de la pedagoga i professora M. Conxa Torres. 

La Conxa, membre del Grup Municipal de Lectura de la biblioteca des dels seus inicis, va exposar la importància que té la lectura en el creixement de les persones així com va fer un recorregut per les funcions que tenen aquests equipaments culturals, centrant-se especialment en la biblioteca de Riudoms. Una seixantena de persones van assistir a l'activitat on la lectura i les biblioteques van ser les protagonistes.

Aquesta activitat, feta en col·laboració amb l'Associació de dones Bella Llar de Riudoms, s'emmarcava en el 30è aniversari de la biblioteca i com a acte previ a la diada de Sant Jordi 2022.

Tot seguit, la regidora Judit Albesa va fer el lliurament dels diplomes dels Premis Superlectors/es 2021 als infants que més llibres han agafat en préstec a la biblioteca durant l'any anterior. Aquest any, les usuàries premiades van ser la Rim, la Bruna i l'Abril. Enhorabona a totes tres!

Les biblioteques, també protagonistes de la tertúlia del Club de Lectura per a adults

L'endemà, dimecres 20 d'abril, es va fer una nova trobada del Club de Lectura per a adults en la qual es va comentar la novel·la "La noia de la biblioteca" de Núria Pradas, la qual tracta de la narració del fets històrics de la creació de la Biblioteca de Catalunya i, enmig d’aquest procés, s’hi insereix una història que ficciona la vida d’una de les bibliotecàries que en va formar part.
Fotografies: Ajuntament de Riudoms

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.