Benvinguts al bloc de la biblioteca. Un espai virtual on trobareu totes les activitats i novetats que oferim als lectors i a les lectores.

dimecres, 24 de novembre del 2021

30è aniversari de la Biblioteca Antoni Gaudí

La Biblioteca Antoni Gaudí compleix, aquest dimecres 24 de novembre, 30 anys de la seva inauguració a càrrec del Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, a l'any 1991, el Sr. Joan Guitart. Riudoms disposava, així, d'un nou servei cultural adreçat als veïns i les veïnes. 

Fins a l'any 2011, l'equipament estava ubicat a la Casa de Cultura "Antoni Gaudí i Cornet". A l'abril de 2011, es va traslladar al nou edifici situat a la plaça de l'Arbre. 

Per tal de commemorar aquesta efemèride, s'han programat algunes activitats especials durant aquesta tardor, així com obsequiarem els usuaris i les usuàries de la biblioteca amb una bossa del 30è aniversari.

Les activitats són:

  • DS 27/11 | 11.30 h. L'hora del conte. Presentació i explicació del conte "Els amics. Històries del senyor Valéry" a càrrec de la traductora riudomenca, Mònica López Bages, acompanyada musicalment per Laia Nomen.
  • DS 11/12 | 12.00 h. L'hora del conte especial 30è aniversari. 
  • DC 15/12 | 19.00 h. Conferència-concert "Buidor plena, poema gràvid" a càrrec de Big Mama Montse amb motiu de l'Any Felícia Fuster. Activitat concedida pel Servei de Biblioteques. 
  • DV 17/12 | 19.00 h. Recital musical "Només el gran desert dels telegrames muts. Dues poetes reciten Felícia Fuster" amb Blanca Llum Vidal, Tònia Passola i l'acompanyament musical de la pianista i compositora Laura Pastor. Activitat concedida pel Servei de Biblioteques.
A més, a la sala infantil, hi trobareu contes sorpresa per agafar en préstec. 

Per al mes d'abril del 2022, s'han previst més activitats que s'informaran pròximament, entre elles un joc de lectura per als infants. 

Xerrades del cicle Entre tots eduquem

Amb motiu de l'aniversari, aquest curs, les xerrades del cicle "Entre tots eduquem" que organitza trimestralment la Regidoria d'Educació tindran lloc a la biblioteca. 

La primera d'elles serà el pròxim dimarts 30 de novembre, a les 20.30 h, i tractarà sobre "Salut mental i joves" a càrrec de professionals de l'Associació Salut Mental Dr. Tosquelles de Reus. 

Agraïment

L'equip de la biblioteca vol agrair a les administracions, institucions, entitats, escoles, persones voluntàries, contacontes, personal de l'Ajuntament i la Biblioteca, al Servei de Biblioteques, a la Central de Biblioteques de Tarragona, al Grup Municipal de Lectura, i a tantíssimes persones que al llarg d'aquests 30 anys han donat suport a la biblioteca i han fet possible els seus projectes per fomentar la lectura i els llibres. 

I, sobretot, gràcies a vosaltres, usuaris i usuàries, per les vostres estones de lectura, d'estudi, de treball, de visita, de recomanacions i suggeriments, de gaudi, de companyia,... Gràcies per compartir amb nosaltres molt més que la lectura i els llibres, gràcies per omplir de vida aquest equipament i créixer junts. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.