Benvinguts al blog de la biblioteca de Riudoms. Un espai virtual on trobareu totes les activitats i novetats que oferim als usuaris i les usuàries.

dimecres, 19 de maig del 2021

Laboratoris de lectura per a famílies, el nou projecte de la Biblioteca Antoni Gaudí

La Biblioteca Antoni Gaudí posa en marxa un cicle familiar de laboratoris de lectura "M'agrada llegir" amb l'objectiu d'experimentar al voltant de la lectura i descobrir noves formes d'apropar-nos als llibres infantils.

Les sessions són dinàmiques i s'organitzen en diferents parts formades per una benvinguda, una descoberta de llibres relacionats amb el laboratori, una lectura compartida i una activitat de creació. Tenen una durada aproximada de 60 minuts i els infants han d'anar acompanyats de les seves famílies. 

El primer laboratori que s'ha programat dins d'aquest cicle és "Llibres sense paraules. L'art en els àlbums il·lustrats". El lector coneixerà diferents tipologies d'àlbums il·lustrats i aprendrà a llegir aquests llibres a través de les il·lustracions, unes imatges que esdevindran la primera galeria d'art dels infants. Està adreçat a infants de P3 a 1r. 

D'aquest laboratori s'han programat 2 sessions que tindran lloc en diversos dies:

  • "Les formes, les protagonistes" | dissabte 29 de maig a les 11.00 h
  • "Els àlbums corals" | dissabte 5 de juny a les 11.00 h
Les persones interessades a participar-hi poden inscriure's a una sessió o a les dues. Cal inscriure's presencialment a la biblioteca o enviant un correu electrònic a l'adreça biblioteca.gaudi@riudoms.cat (cal indicar si es vol assistir a les 2 sessions o només a 1 i en aquest cas en quina d'elles). 

Els laboratoris tenen aforament limitat i es realitzaran a l'aire lliure seguint totes les mesures higièniques i de seguretat necessàries. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.