Benvinguts al bloc de la biblioteca. Un espai virtual on trobareu totes les activitats i novetats que oferim als lectors i a les lectores.

dimecres, 17 de març del 2021

Nova activitat lectora amb la Residència L'Onada Riudoms

La Biblioteca Antoni Gaudí ha iniciat l’activitat «Lectura en veu alta» amb la Residència i Centre de dia L’Onada Riudoms amb l’objectiu d’apropar la lectura als i les residents del centre, així com compartir una estona on es fomenta la narració oral, el diàleg i el gust per la literatura.

Les sessions tenen lloc cada quinze dies, amb una durada de 30 minuts, i es realitzen de manera telemàtica. Durant cada sessió, el personal de la biblioteca llegeix fragments de novel·les, contes per a adults o textos diversos, alguns d’ells a proposta de les persones participants o tenint en compte els seus gustos lectors, i tot seguit s’estableix un grup de conversa al voltant d’aquests.

De moment, s’han fet dues sessions en les quals s’han llegit textos de l’escriptora M. Lluïsa Amorós i contes de Mercè Rodoreda i Gianni Rodari. La pròxima trobada serà el dimecres 24 de març i servirà per celebrar el Dia Mundial de la Poesia amb la lectura d’un recull de poemes.

Aquesta activitat s’emmarca en una iniciativa que ha posat en marxa, aquest any, la Biblioteca Antoni Gaudí per tal de facilitar l’accés a la lectura a aquelles persones que per raons de mobilitat no poden desplaçar-se a la biblioteca.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.