Benvinguts al bloc de la biblioteca. Un espai virtual on trobareu totes les activitats i novetats que oferim als lectors i a les lectores.

dilluns, 25 de maig del 2020

La Biblioteca reobre el dilluns 25 de maig

La Biblioteca Antoni Gaudí reobre el dilluns 25 de maig amb accés restringit fins a nou avís.

⚠️ INFORMACIÓ IMPORTANT

✏️ Només es permetrà l'accés a aquelles persones amb cita prèvia per a la recollida de préstec.

📘 Els únics serveis que s'oferiran són: recollida de préstec, devolució de documents prestats i informació bibliogràfica (només per telèfon/correu electrònic).

❌ No es permet l'accés al fons bibliogràfic (sala adults i sala infantil), ni a la sala d'estudi, ni als ordinadors. No es permet l'estudi/lectura a sala. No s'ofereixen els serveis de reprografia, wifi i préstec interbibliotecari.

😷 Es demana l'ús de mascareta i la desinfecció de les mans a l'entrar i sortir de l'equipament (trobareu a la vostra disposició gel desinfectant a l'entrada de la biblioteca).

✅ Podeu demanar cita prèvia a partir del dilluns 25 a través del correu biblioteca.gaudi@riudoms.cat o al 977 768 809 (de dilluns a divendres de les 16 h a les 20 h). Les peticions de cita prèvia enviades per correu electrònic també s'atendran a partir del dilluns 25.

📚 Consulteu el catàleg en línia per conèixer el fons bibliogràfic de la biblioteca: https://elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/

ℹ️ Trobareu tota la informació sobre l'accés, els serveis, les mesures de seguretat i com fer la reserva i devolució de documents a:

El compliment d'aquestes mesures ens permetrà poder oferir un millor servei bibliotecari en aquests moments excepcionals així com garantir la seguretat dels usuaris i les usuàries i del personal de la biblioteca. Gràcies per la vostra comprensió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.