Benvinguts al bloc de la biblioteca. Un espai virtual on trobareu totes les activitats i novetats a disposició dels lectors.

dilluns, 25 de maig de 2020

La Biblioteca reobre el dilluns 25 de maig

La Biblioteca Antoni Gaudí reobre el dilluns 25 de maig amb accés restringit fins a nou avís.

⚠️ INFORMACIÓ IMPORTANT

✏️ Només es permetrà l'accés a aquelles persones amb cita prèvia per a la recollida de préstec.

📘 Els únics serveis que s'oferiran són: recollida de préstec, devolució de documents prestats i informació bibliogràfica (només per telèfon/correu electrònic).

❌ No es permet l'accés al fons bibliogràfic (sala adults i sala infantil), ni a la sala d'estudi, ni als ordinadors. No es permet l'estudi/lectura a sala. No s'ofereixen els serveis de reprografia, wifi i préstec interbibliotecari.

😷 Es demana l'ús de mascareta i la desinfecció de les mans a l'entrar i sortir de l'equipament (trobareu a la vostra disposició gel desinfectant a l'entrada de la biblioteca).

✅ Podeu demanar cita prèvia a partir del dilluns 25 a través del correu biblioteca.gaudi@riudoms.cat o al 977 768 809 (de dilluns a divendres de les 16 h a les 20 h). Les peticions de cita prèvia enviades per correu electrònic també s'atendran a partir del dilluns 25.

📚 Consulteu el catàleg en línia per conèixer el fons bibliogràfic de la biblioteca: https://elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/

ℹ️ Trobareu tota la informació sobre l'accés, els serveis, les mesures de seguretat i com fer la reserva i devolució de documents a:

El compliment d'aquestes mesures ens permetrà poder oferir un millor servei bibliotecari en aquests moments excepcionals així com garantir la seguretat dels usuaris i les usuàries i del personal de la biblioteca. Gràcies per la vostra comprensió!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada