Benvinguts al bloc de la biblioteca. Un espai virtual on trobareu totes les activitats i novetats que oferim als lectors i a les lectores.

divendres, 27 de juliol del 2012

Literatura de viatges

Normalment, s'aprofita l'estiu per viatjar i conèixer món, però sovint oblidem que també podem viatjar sense moure's de casa a través de mitjans culturals. Un d'ells és la lectura. Existeixen molts llibres que ens narren viatges, ja siguin històrics o ficticis. Per això, us oferim una bibliografia bàsica de literatura de viatges que ha elaborat el Servei de Biblioteques i que podeu trobar a les biblioteques de Catalunya. Podeu consultar la guia a través del següent enllaç: Literatura de viatges. Bibliografia bàsica. .

divendres, 20 de juliol del 2012

Llibre recomanat

"Muntanyes de Prades. 20 excursions per a totes les edats" de Juan Carlos Borrego és la novetat que us recomanem des de la Biblioteca per aquestes vacances. Un llibre que ofereix 20 rutes per a gaudir de les muntanyes de Prades i dels millors indrets (la font de la Llúdriga, el tossal de la Baltasana, Gallicant, la Foradada de Mont-ral,...). Sempre per camins sense dificultats tècniques ni dificultats d'orientació. 

Aquest estiu no et quedis a casa!

dijous, 12 de juliol del 2012

Refresca't amb les lectures d'estiu!

Ja ha arribat l'estiu i amb ell s'intensifiquen les estones de lleure. Per aquest motiu, la Biblioteca ha elaborat una guia amb propostes lectores per poder gaudir també de la lectura durant les vacances d'estiu. Us podeu descarregar la guia en el següent enllaç: Guia de lectura_estiu 2012 .

BON ESTIU!


dilluns, 2 de juliol del 2012

Novetats juliol

Aquest mes, tenim com a novetats:

  • Moner, Anna · Les mans de la deixebla · Novel·la adults
  • Busquet, Cinto · A l'Orient, a l'Occident a la recerca d'un sentit · Religió
  • Diversos autors · Llegir els clàssics. Estudis i interpretacions · Literatura
  • Beahm, G. (ed.) · Jo, Steve Jobs · Biografia
              
  • Tute · En Batu 2 · Còmic infantil
  • Broseta, Teresa · Un gos de pel·lícula · Infantil
  • Paüls, Lena · La geganta Ela · Infantil
  • Zolotow, Charlotte · Senyor conill, em vol ajudar? · Infantil