Benvinguts al bloc de la biblioteca. Un espai virtual on trobareu totes les activitats i novetats que oferim als lectors i a les lectores.

dijous, 23 de febrer del 2012

Primera trobada del nou Club de Lectura de la Biblioteca

Ahir a les vuit del vespre, el Club de Lectura es va reunir per primera vegada. Les setze persones que van assistir a la reunió informativa ja disposen del llibre que hauran de llegir durant el proper mes. "La dona que fugia de la boira" del jove escriptor lleidatà Albert Llimós és la primera lectura d'aquest nou Club. Els assistents a la reunió van trencar el gel de la primera trobada compartint inquietuds i degustant avellanes de Riudoms. La tertúlia sobre el llibre tindrà lloc el dimecres 21 de març a les 20h a la Biblioteca.

2 comentaris:

  1. Hi hauria alguna possibilitat de fer un espai aquí al blog (una mena d'espai de participació) on la gent que no podem venir els dimecres al vespre també ens puguem animar a llegir les lectures proposades i comentar-les? Personalment m'interessa molt la iniciativa però entre setmana sóc a Barcelona estudiant i no puc venir. I em sap greu, perquè potser si hi hagués un espai virtual on implicar-s'hi també podria seguir-ho (jo, i altres persones que es troben en la mateixa situació).

    Gràcies!

    ResponElimina
  2. Hola Elena,

    doncs el que proposes és una molt bona idea i estem treballant per obrir un blog únicament del Club de Lectura però al mateix temps associat a aquest, de manera que allí tothom hi podrà participar i deixar els seus comentaris. Comentaris que, qui ho vulgui, llegirem al dia de la tertúlia. A més, en aquest nou blog hi penjarem totes les notícies del Club i uns resums de les tertúlies, entre altres coses. Serà un espai de trobada del Club però virtual que complementarà les tertúlies.

    ResponElimina

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.